lekker, puur eten, alles geregeld!

Wil je een keer iets anders dan eten in een restaurant, maar toch verwend worden en zelf niets hoeven doen? Wil je je geliefde, vrienden of familie verrassen? Neem dan contact met mij op. Ik kom een heerlijk diner bij jou thuis koken.

Hieronder een aantal menu-ideeën:    

Voorgerechten:

-antipasto misto (bestaande uit gegrilde groenten, Italiaanse vleeswaren/ kazen/ crostini)
-vitello tonnato (gebraden kalfsvlees met tonijnsaus, kappertjes, ansjovis)
-bruschetta vegetariana (met gegrilde groenten)
-burrata, pomodori secchi, melanzane grigliate (speciale mozzarella met gedroogde tomaatjes en gegrilde aubergine)
-carpaccio di polipo (octopuscarpaccio met saffraanmayonaise)
-carpaccio di pesce spada (zwaardviscarpaccio)
-carpaccio di manzo (dungesneden ossenhaas, rucola, pijnboompitten)
-moscardini in salsa (kleine pulpo’s in heerlijke tomaten en pepertjes)
-pepata di cozze (mosselen op Italiaanse wijze bereid)
-zuppa di porri, pomodori o minestrone (preisoep/ tomatensoep/ minestrone)

Pasta’s*:

-ravioli alla selvaggina (gevuld met wild in eigengemaakte truffelsaus)
-linguine agli scampi (lintpasta met langoustines)
-linguine alle cozze (lintpasta met mosselen)
-spaghetti vongole (venusschelpen)
-ravioli alle pere (gevuld met peer in gorgonzolasaus en noten)
-penne al ragu’ (saus met gestoofd rundvlees)
-pici al ragu’
-bucatini cacio pepe (met kaassaus en peper)
-gnocchi di patate al pomodoro e mozzarella (aardappelgnocchi)

Hoofdgerechten:

-involtini di vitello (kalfsrolletjes met parmaham, geitenkaas, pittige tomatensaus)
-tagliata di manzo (entrecote, parmezaankrullen, truffelolie)
-spezzatino di vitello con patate (kalfsstoofpot met groenten en aardappeltjes)
-risotto allo zafferano e piselli con pollo in pancetta (saffraanrisotto met erwtjes en kip ingerold in pancetta)
-risotto funghi e quaglia (bospaddestoelenrisotto met kwartel)
-pollo alla cacciatora (kipfilet met paddestoelen, erwtje, w.wijn)
-costolette d’agnello in salsa verde (lamskoteletjes in kruidensaus)
-ossobuco alla milanese (gesmoorde kalfsschenkel in tomatensaus met tagliatelle)
-lupo di mare (zeewolf gesmoord in sausje van tomaat, olijf, basilicum)
-pescatrice (zeeduivel ingerold in parmaham en salie)
-cappesante al rosmarino (spies van gegrilde st.Jacobsschelpen met balsamicostroop)
-orata al cartoccio (dorade uit de oven met tomaatjes, kappertjes, olijfjes)
-parmiggiana al pesce spada (auberginelasagne met zwaardvis)
-terrine di melanzane (terrine van aubergine, paprika, buffelmozzarella, artisjok)
-risotto funghi (paddestoelen)
-parmiggiana di melanzane (auberginelasagne met mozzarella, basilicum,tomatensaus en parmezaanse kaas)

Nagerechten:

-sgroppino (citroensorbet met wodka en prosecco)
-tiramisu al limoncello
-flan al cioccolato fondente (warm chocoladetaartje)
-millefoglie alle mele con crema pasticcera (bladerdeegtaartje met creme en appel)
-frutta mista al balsamico e menta
-frutta mista e cioccolato fondente (fruit met warme pure chocola)
-cannelloni al cioccolato (chocoladecannelloni gevuld met mascarpone- rode fruitsaus)
-dolce misto (grand dessert: verschillende nagerechtjes) + €4,75

In overleg met de EETaliaan kunnen er ook andere gerechten geserveerd worden dan het hierboven staande menu. Alles is mogelijk als het maar lekker, puur en ambachtelijk is!

*Glutenvrije pasta is een mogelijkheid.

De prijs voor een kok aan huis is uiteraard afhankelijk van het aantal gangen en personen.
p.s. voor feestdagen geldt er een meerprijs.
Een driegangenmenu (voorgerecht, pasta, nagerecht): €34,75
Een driegangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht): €42,25
Een viergangenmenu (voorgerecht, pasta, hoofdgerecht, nagerecht): €47,-
(prijzen vanaf minimaal 8 personen; Bij minder dan 8 personen geldt een minimale toeslag van €12,50 per persoon).
Het noodzakelijke serviesgoed inclusief schoonmaken van serviesgoed en het glaswerk €4,25 p.p. (bij afname wijnarrangement €2,25 p.p.).