lekker, puur eten, gezellig samen gemaakt!

Ik verzorg workshops aan huis. Vind je het gezellig om met vrienden de avond door te brengen, heerlijke authentieke Italiaanse gerechten te leren bereiden en tussendoor een wijntje te drinken tijdens het koken? Je bent bij mij aan het goede adres. Een drie- of viergangenmenu: heerlijke antipasti maken, een pastagerecht, eventueel een vis of vleesgerecht en een mooi dessert. Een lekkere en met name ook leuke bezigheid om met vrienden/ collega’s/ familieleden samen te doen. En het resultaat is een feestje! Heerlijk tafelen met z’n allen (eventueel met passende wijnen).

Voor ideeën van gerechten voor de workshop kijk bij kok aan huis.  Ook een fingerfoodworkshop of een pizzaworkshop behoren tot de mogelijkheden.

Wijnarrangement: in overleg

Kosten: voor driegangenmenu (zonder secondo) €37,75 p.p./ voor viergangenmenu €48,75 p.p.

Exclusief wijnarrangement.

Minimale groepsgrootte: 8 personen (bij minder personen toeslag van €9,75)

Tijdsduur: 2,5-3 uur

Voor alle workshops geldt:

  • de prijzen zijn excl. btw.
  • Aanbetaling van 50% van de kosten als ondertekening van de offerte en het vastzetten van de datum.
    Indien de avond onverhoopt niet door kan gaan, is er de mogelijkheid om tot 96 uur voor aanvang van de workshop te annuleren met verlies van aanbetaling. Binnen 96 uur wordt 75% van de workshopprijs doorberekend.
    Voor bedragen boven de €500,- geldt een andere annulerings- en aanbetalingswijze (wordt meegenomen in de offerte).
    exclusief parkeerkosten en eventuele kilometervergoeding (€0,19 p.km.) voor bestellingen buiten Haarlem en omgeving (afstand 10 km en meer). Bij een afstand boven de 25 km geldt een ander tarief.