Wil je een keer iets anders dan eten in een restaurant en de stress van de coronaregels buitenshuis, maar toch verwend worden en zelf niets hoeven doen? Wil je je geliefde, vrienden of familie verrassen? Neem dan contact met mij op. Ik kom een heerlijk diner bij jou thuis koken.
Hieronder een aantal menu-ideeën:
-antipasto misto
-vitello tonnato (gebraden kalfsvlees met tonijnsaus, kappertjes, ansjovis)
-bruschetta vegetariana (met gegrilde groenten)
-burrata, pomodori secchi, melanzane grigliate (speciale mozzarella met gedroogde tomaatjes en gegrilde aubergine)
-carpaccio di polipo (octopuscarpaccio met saffraanmayonaise)
-carpaccio di pesce spada (zwaardviscarpaccio)
-carpaccio di manzo (dungesneden ossenhaas, rucola, pijnboompitten)
-moscardini in salsa (kleine pulpo’s in heerlijke tomaten en pepertjes)
-ravioli alla selvaggina (gevuld met wild in eigengemaakte truffelsaus)
-linguine agli scampi (lintpasta met langoustines)
-linguine alle cozze (lintpasta met mosselen)
-spaghetti vongole (venusschelpen)
-ravioli alle pere (gevuld met peer in gorgonzolasaus en noten)
-penne al ragu’ (saus met gestoofd rundvlees)
-pici al ragu’
-bucatini cacio pepe (met kaassaus en peper)
-gnocchi di patate al pomodoro e mozzarella (aardappelgnocchi)
-involtini di vitello (kalfsrolletjes met parmaham, geitenkaas, pittige tomatensaus)
-tagliata di manzo (entrecote, parmezaankrullen, truffelolie)
-spezzatino di vitello con patate (kalfsstoofpot met groenten en aardappeltjes)
-risotto allo zafferano e piselli con pollo in pancetta (saffraanrisotto met erwtjes en kip ingerold in pancetta)
-risotto funghi e quaglia (bospaddestoelenrisotto met kwartel)
-pollo alla cacciatora (kipfilet met paddestoelen, erwtjes, w.wijn)
-costolette d’agnello in salsa verde (lamskoteletjes in kruidensaus)
-ossobuco alla milanese (gesmoorde kalfsschenkel in tomatensaus met tagliatelle)
-lupo di mare (zeewolf gesmoord in sausje van tomaat, olijf, basilicum)
-pescatrice (zeeduivel ingerold in parmaham en salie)
-cappesante al rosmarino (spies van gegrilde st.Jacobsschelpen met balsamicostroop)
-orata al cartoccio (dorade uit de oven met tomaatjes, kappertjes, olijfjes)
-parmiggiana al pesce spada (auberginelasagne met zwaardvis)
-terrine di melanzane (terrine van aubergine, paprika, buffelmozzarella, artisjok)
-risotto funghi (paddestoelen)
-parmiggiana di melanzane (auberginelasagne met mozzarella, basilicum,tomatensaus en parmezaanse kaas)
-sgroppino (citroensorbet met wodka en prosecco)
-tiramisu al limoncello
-flan al cioccolato fondente (warm chocoladetaartje)
-millefoglie alle mele con crema pasticcera (bladerdeegtaartje met creme en appel)
-frutta mista al balsamico e menta
-frutta mista e cioccolato fondente (fruit met warme pure chocola)
-cannelloni al cioccolato (chocoladecannelloni gevuld met mascarpone- rode fruitsaus)
-dolce misto (grand dessert: verschillende nagerechtjes) + €5,-
In overleg met de EETaliaan kunnen er ook andere gerechten geserveerd worden dan het hierboven staande menu. Alles is mogelijk als het maar lekker, puur en ambachtelijk is!
*Glutenvrije pasta is een mogelijkheid.
De prijs voor een kok aan huis is uiteraard afhankelijk van het aantal gangen en personen.
p.s. voor feestdagen (en de maand december) geldt er een meerprijs.
Een driegangenmenu (voorgerecht, pasta, nagerecht)- beschikbaar voor groepen boven de 20 personen: €47,95
Een driegangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht): €59,95
Een viergangenmenu (voorgerecht, pasta, hoofdgerecht, nagerecht): €65,95
(prijzen vanaf minimaal 8 personen; Bij minder dan 8 personen geldt een minimale toeslag van €12,75 p.p.).
Bovenstaande gerechten kunnen ook in kleinere porties gemaakt worden, zodat er meerdere gerechtjes geserveerd worden. Terwijl u lekker doorgaat met borrelen worden tussendoor op ontspannen wijze (staand) de gerechtjes aangeboden. Gezellig voor verjaardagen, bedrijfsborrels en allerlei feestelijke gelegenheden. Deze formule is ideaal voor de kleinere ruimtes.
Een heerlijke walking dinner is te boeken vanaf 5 gangen voor €56,50 p.p. (prijs vanaf minimaal 15 personen; bij minder dan 15 personen geldt een minimale toeslag van €9,75 p.p.)
Het noodzakelijke serviesgoed inclusief schoonmaken van serviesgoed (exclusief glaswerk) €5,75 p.p.